VAD ÄR EGENTLIGEN VITALISERAT VATTEN?


Allt levande består till största delen av vatten. Vatten i sin naturliga form slingrar sig fram i bäckar och floder vilket ger ett vitaliserat vatten. Allt vatten har ett minne och en struktur. Vattnet vi tappar ur vår kran däremot kommer från raka rör  med skarpa svängar  och med för högt tryck. Detta gör att vattnet vi dricker inte har den ursprungliga struktur som det bör ha. Man kan kalla det för ett dött vatten utan syre. Med en Nilemarks vattenprocessor återfår vattnet sin ursprungliga struktur och syresättning. 
Nilemarks processorn är laddad med den frekvens som väcker upp minnet hos vattnet. Därmed börjar vattnet en självreningsprocess till att återskapa sitt ursprung. Man får ett vitaliserat strukturerat vatten.
Det vitaliserade strukturerade vattnet gör att cellerna syresätts, tar upp näring optimalt och får bättre förutsättningar för att skapa energi. 

Människan består till ca 70% av vatten och blodet består till 90% av vatten. Vår celler består till största delen av vatten. Det är vatten som för näring till kroppens celler. Att vitalisera kroppen med ett strukturerat vatten gör att cellerna får en optimal plattform att ta upp näring och utföra sitt arbete.  

När djur dricker det vitaliserade vattnet tar deras celler upp näring på ett optimalt sätt. Man får friskare djur och deras päls blir tätare och glansigare. Djur väljer instinktivt ett vitaliserat vatten.

Vitaliserat vatten gör att växterna får ett starkare och friskare rotsystem och kan ta upp näring bättre. Detta ger en bättre tillväxt och minskar behovet av gödsel och bekämpningsmedel.

Homeopaten Björn Eneke berättar om vitaliserat vatten

Vad är vatten? Vi tar ofta vatten för givet, en självklarhet. Något vi bara öppnar kranen och använder..........

Det finns många fördelar med att använda en vattenprocessor från Nilemarks

I vårt dagliga liv har vi mycket att vinna på att använda vitaliserat vatten